Noutăți și comunicate

A 4-a editie de Folk & Metal Fest, in Quantic Pub

29 - 30 septembrie 2017
A 4-a editie de Folk & Metal Fest, in Quantic Pub
Intre 29 si 30 septembrie 2017, Rusidava Music va invita in Quantic Club la cea de a 4-a editie de Folk & Metal Fest. Ne adunam cu mic cu mare in Quantic Club, pentru 2 seri memorabile, cu multe suprize pentru iubitorii de Folk Metal si nu numai.

Nu vor exista bilete pe zile, pretul abonamentelor pentru cele 2 zile de festival sunt urmatoarele:

Early Bird - 80 lei (primele 100 abonamente)
Presale 1 - 95 lei (200 abonamente)
Presale 2 - 105 lei (200 abonamente)
Presale 3 - 115 lei (300 abonamente)
Venue - 125 lei

Abonamentele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.



Arkona - slavic/ pagan folk metal

Cea mai in voga trupa din Rusia a momentului, revine in Romania dupa 2 ani. Anul acesta trupa Arkona sărbătorește 15 ani ani de activitate și au pregătit fanilor un show special și un setlist de 90 min pentru turul lor aniversar, așa că avem plăcerea de a asculta la București cele mai bune piese din toată discografia lor.

https://www.arkona-russia.com/

https://www.facebook.com/arkonarussia/



Cruachan - folk metal

Avem deosebita placere de ai avea ca unii din invitatii nostri speciali la cea de a 4-a editie de Folk& Metal Fest, pe veteranii folk metalului irlandez – Cruachan – au fost foarte incantati de faptul ca se vor intoarce in Romania si promit un show special, energic si voie buna.

http://www.cruachanireland.com/

https://www.facebook.com/cruachanclan/

https://www.youtube.com/user/cruachankeith



Grai - folk metal

Noua senzatie a folk metalului european, vin pentru prima data in Romania la cea de-a 4-a editie a Folk & Metal Fest. Tocmai din Tatarstan (Ru) vor poposi pe plaiurile mioritice la Bucuresti unde promit sa ne incate cu un folk metal energic de inalta clasa.

https://www.youtube.com/channel/UC3HBczD-j60MhTkh82pASzg

https://www.facebook.com/GRAI.folkRussia/

+MTBA

FB event: https://www.facebook.com/events/1178313182221872/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top