Noutăți și comunicate

70 de artisti tatuatori profestionisti la International Tattoo Convention Bucharest

11 octombrie 2012
70 de artisti tatuatori profestionisti la International Tattoo Convention Bucharest
International Tattoo Convention Bucharest se adresează tuturor celor care plănuiesc să își facă tatuaj în următorul an, aducând laolaltă peste 70 de artiști tatuatori profesioniști, dintre care 40 sunt artiști cunoscuți internațional. Ei vor face demonstrații și vor fi disponibili pentru discuții, lucrări și programări la Turbohalle în perioada 12 - 14 octombrie 2012, începând cu ora 12:00. Tot aici vor putea fi răsfoite portofolii de body-art care i-au facut cunoscuți în întreaga lume și cataloage în care orice vizitator sau doritor de tatuaje să își găsească modelul preferat.

Convenția de la București este binecunoscută în lume pentru diversitatea stilurilor abordate: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, până la realistic, new-school, chiar și tatuaj cosmetic.

Printre artiștii internaționali cunoscuți și studiourile de tattoo ce vor expune și executa tatuaje și workshop-uri de tattoo la convenție se regăsesc:
- Dmitry - Rusia
- Tattoo Ink Fabrizio - Italia
- Suraj Kafle - Nepal
- Eugen Mahu - Moldova
- Dan Pryor - Statele Unite
- Andrea Incognito - Italia
- Bojidar Mitev & Viktor Mitev - Bulgaria

Artiștii celor mai reușite tatuaje realizate în cadrul convenției sunt premiați cu trofee dedicate, dar organizatorii pun la bătaie și un premiu pentru public. Vizitatorii se pot înscrie în concurs cu orice tatuaje pe care le dețin pentru a câștiga un premiu special în valoare de 300 de euro. Înscrierea se face la standul special amenajat în acest sens în cadrul Convenției, pe baza unei fotografii făcute de fotograful oficial al evenimentului, ce va fi incărcată în timp real pe pagina de Facebook a Turbohalle. Premiul va fi acordat fotografiei care va strânge cele mai multe voturi până duminică seara, la ceremonia de decernare a premiilor.

Din programul alternativ, se pregătesc concerte live, freakshow, show-uri erotice, proiecții de filme, târg de prezentare cu vânzare art-fashion.  Programul complet al evenimentului se poate viziona aici.

Vizitatorii ce vin cu biciclete vor putea să le tatueze chiar și pe acestea, pentru că la convenție va fi prezent și atelierul de vopsit biciclete BițaColor.

De vineri până duminică, începând cu ora 12:00, amatorii de tattoo, piercing și body-painting vor veni la Turbohalle să ia parte la una din cele mai mari adunări ale artiștilor tatuatori din Europa de Est.

Prețul biletului pentru o zi este de 10 lei, iar abonamentul de trei zile costă 20 lei. Biletele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (lângă stația de metrou Păcii).

Un eveniment organizat de Asociația Tattoo and Piercing Romania și Turbohalle.

Parteneri: Next Level Tattoo, La Copac, U-man, Boarders, Beauty of Pain, 2Way
Parteneri Media: RockFM, metalhead.ro, 9am.ro, anyplace.ro, apropo.ro, b365.ro, BlogInk.ro, Decat o Revista, feeder.ro, hailaconcert.ro hipmag.ro, hypestreet.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, metropotam.ro, modernism.ro, musicnights.ro, muzicabuna.ro, neaparat.ro, no3.ro, orasulm.eu, port.ro, pubbing.ro, radiolynx.ro, rockstage.ro, romanialibera.ro, Tataia, thebeat.ro, tilllate.com, tonight.eu, urban.ro, urbo.ro, vice.com, welcome2cluj


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top