Noutăți și comunicate

4 concerte la Hard Rock Cafe

15 septembrie 2015
4 concerte la Hard Rock Cafe
Miercuri, 16 septembrie 2015, ora 21:00 – Concert VAMA

Toamna a venit cu o "Epidemie de iubire" sau cu un chef nebun să cânți, cât poți de tare, "Perfect fără tine"? Miercuri, 16 septembrie 2015, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată - VAMA!

Un concert Vama este o experiență specială. Trupa și-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traiește, vibrează și iubește!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Mai sunt disponibile bilete doar pentru a doua categorie - fără loc, în fața scenei, la prețul de 54 de lei. În ziua concertului, în limita locurilor disponibile, biletele vor costa 60 de lei.

Pentru acest concert este disponibil și suplimentul Meet & Greet, ce oferă șansa unei întâlniri cu artistul după concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumpărat și are prețul de 50 de lei.

(2) 4_concerte_Hard_Rock_Cafe_njbGZvKWG.jpg

Joi, 17 septembrie 2015, ora 21:30 – Concert New Jersey - Tribut Bon Jovi

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară incendiară alături de trupa italiană “New Jersey”! Vino pe 17 septembrie 2015 să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” și multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!

Activă din 2007, trupa New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formația tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesioniști, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în fața publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale și savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipsește nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.

Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
- 55 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 39 de lei. În ziua evenimentului, biletele VIP cu loc în fața scenei vor costa 60 de lei, iar cele cu acces general vor costa 45 de lei (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.


(3) 4_concerte_Hard_Rock_Cafe_BAH4CCP8V.jpg

Vineri, 18 septembrie 2015, ora 21:30 – Concert Joey Lynn Turner

O legenda a muzicii rock vine in Romania pentru o demonstratie live, autentica si memorabila, intr-un eveniment ce nu trebuie ratat! Unul dintre cei mai apreciati vocalisti din istoria rock-ului, Joe Lynn Turner, va concerta pe 18 septembrie 2015, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:30.

Cu o cariera de 40 de ani si drepturi muzicale in peste 60 de albume, Joe Lynn Turner ("JLT") ramane acel rockstar cu un glas aparte, expresiv si inconfundabil. JLT este cel care a propulsat Rainbow in clasamentele internationale, cel care l-a inlocuit pe Ian Gillan la Deep Purple si, nu in ultimul rand, cel ce i-a adus cele mai multe vanzari lui Yngwie Malmsteen cu albumul “Odissey”, material aparut in aprilie 1988.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
- VIP (intalnire cu artistul si poster cu autograf) - 200 lei
- Loc la masa - 120 lei
- In fata scenei, in picioare - 90 lei

Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro sau din reteaua fizica IaBilet (magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara), de pe eventim.ro, bilete.ro sau din Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate.

Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.


(4) 4_concerte_Hard_Rock_Cafe_cK4MAw2b.jpg

Sambata, 19 septembrie 2015, ora 22:30 – Concert Laurentiu Guran & Asha

Sambata seara, de la ora 22:30, trupa ASHA te asteapta la Hard Rock Cafe cu o colectie de hituri cum rar ai mai vazut! Laurentiu Guran (voce), Dan Ionescu (chitara), Serban-Ionut Georgescu (bass), Andrei Ilie (tobe), Dan Stetco (clape) si Luiza Popescu (backing vocal) vin pe scena noastra dupa numeroase succese inregistrate in tara si in strainatate, pentru a canta live cover-uri dupa unele dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor.

Intrarea este libera, iar distractia…nelimitata!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top