Noutăți și comunicate

3 zile cu preturi promotionale pentru concertul Primal Fear - Brainstorm

30 martie 2012
3 zile cu preturi promotionale pentru concertul Primal Fear - Brainstorm
In data de 8 aprilie 2012, formatia Primal Fear revine in Romania in The Silver Church Club pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable". Co-headliner la acest eveniment sunt germanii de la Brainstorm, iar formatia care va deschide "ostilitatile" se numeste Palace.

Profita acum de 3 zile pentru oferta de bilete la concertul Primal Fear - Brainstorm!

In perioada 30 martie - 1 aprilie 2012 (de astazi si pana duminica) organizatorii evenimentului ofera, pentru fanii adevarati ai muzicii rock, un discount la biletele concertului Primal Fear - Brainstorm, astfel ca acestea pot fi achizitionate, numai in perioada sus amintita, la pretul vechi de 65 lei in loc de pretul normal de 75 lei.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/primalfear

Pagina de FACEBOOK a evenimentului poate fi accesata AICI.

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona prin comanda AICI sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas la urmatoarele preturi:

65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top