Noutăți și comunicate

20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov), pe 13 si 14 martie

12 Martie 2012
20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov), pe 13 si 14 martie

Cei care isi doresc sa petreaca, la mijlocul lunii iulie, un week-end asezonat cu muzica, arte si mestesuguri traditionale, fotografie, proiectii video si multa voie buna, pot achizitiona pe 13 si 14 iulie bilete cu reducere de 20% pentru Festivalul Ghost. Acesta se va desfasura pe terenul de biatlon de la baza  cetatii Rasnov.

Serile vor fi rezervate concertelor, sase nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Allerseelen (Austria), Leafblade (Marea Britanie), EchO (Italia) si Trei Parale (Romania).

Cvintetul spaniol Trobar de Morte imbina sunetele celtice si folk cu avangardismul goticului atmosferic, oferind publicului un show spectaculos si plin de culoare, aflat la granita dintre muzica si teatru.

La randul sau, duoul maghiar The Moon & the Night Spirit invaluie misticismul antic intr-o atmosfera onirica. Formatia si-a gasit identitatea in zona folk-pagan, activeaza din2003, a lansat patru materiale audio si a fost descrisa drept "aducatoarea unui suflu nou" pe acest segment.

Cat despre Allerseelen, trupa considerata adevarat pionier in zona sonoritatilor de folk industrial si electronic va ajunge in premiera in Romania, intr-o noua componenta: alaturi de veteranul Gerhard Hallstatt (voce) pe scena dela Rasnov vor evolua percutionista de origine olandezo-austriaca Christien H (Volksweerbaarheid),  si basista Noreia care activeaza in trupe de black metal din Austria.

Dupa turneul acustic intreprins la finalul lui 2011, formatia britanica Leafblade revine in Romania, intr-o formula extinsa: alaturi de Sean Jude "" chitara si voce, si Kevin Murphy - bass, pe scena dela Rasnov vor mai urca Les Smith - clape (ex Cradle of Filth si Anathema) si Mick Reed "" tobe (ex Anathema).

EchO, va aduce pe scena dela Ghost sonoritati ceva mai dure. Formatia italiana activeaza din 2007 si si-a gasit identitatea in zona doom-ului cu influente psihedelice.

Iar "Trei parale" grupeaza tineri oraseni atrasi de muzicile vechi specifice perimetrului carpatic. Membrii formatiei sunt: Florin Iordan (fluiere, cobza), Daniel Pop (voce, fluiere, percutie, dramba), Beatrice Iordan (voce, cobza) si Dinu Petrescu (percutie). Repertoriul Trei Parale are un pitoresc aparte, fiind format exclusiv din melodii traditionale.

 Zona de activitati complementare va fi elementul de atractie diurna al Festivalului. In spiritul apropierii de valorile traditionale aceasta va cuprinde: ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala, reprezentatii  & demonstratii de reenactment, proiectii de film, parada de costume.  

Promotia este valabila in reteaua Biletoo: punctele de vanzare se gasescla Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor.

Si online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.myticket.ro si http://www.eventim.ro

 

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events 

20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov), pe 13 si 14 martie Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.