Noutăți și comunicate

20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov) pe 13 februarie

9 februarie 2012
20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov) pe 13 februarie
Ziua de 13 este cu noroc pentru cei care încă nu și-au cumpărat bilet la Festivalul Ghost. Acesta va avea loc în perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza  cetății Râșnov și se anunță a fi un eveniment complex, cu caracter intercultural  ce reunește o formă variată de manifestări artistice și activități recreative, într-un cadru natural, îndepărtat de aglomerația citadină.

Serile vor fi rezervate concertelor, trei nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria) și  Allerseelen (Austria).

Cvintetul spaniol Trobar de Morte îmbină sunetele celtice și folk cu avangardismul goticului atmosferic, oferind publicului un show spectaculos și plin de culoare, aflat la granița dintre muzică și teatru.

La rândul său, duoul maghiar The Moon & the Night Spirit învăluie misticismul antic într-o atmosferă onirică. Formația și-a găsit identitatea în zona folk-pagan, activează din 2003, a lansat patru materiale audio și a fost descrisă drept "aducătoarea unui suflu nou" pe acest segment.

Cât despre Allerseelen, trupa considerată adevărat pionier în zona sonorităților de folk industrial și electronic va ajunge în premieră în România, într-o nouă componență: alături de veteranul Gerhard Hallstatt (voce) pe scena de la Râșnov vor evolua percuționista de origine olandezo-austriacă Christien H (Volksweerbaarheid),  și basista Noreia care activeaza in trupe de black metal din Austria.

Festivalul va include și o zonă de activități complementare. In spiritul apropierii de valorile tradiționale aceasta va include: ateliere de arte si meșteșuguri, expoziții de pictura, fotografie & arta tradiționala, reprezentații  & demonstrații de reenactment, proiecții de film, carnaval.  

Promoția este valabilă în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe http://www.eventim.ro

 

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top