Noutăți și comunicate

2 locatii, 2 scene, 3 trupe noi, lineup-ul pe zile si merch-ul official Romanian Thrash Metal Fest

20 septembrie 2014
2 locatii, 2 scene, 3 trupe noi, lineup-ul pe zile si merch-ul official Romanian Thrash Metal Fest
Romanian Thrash Metal Club anunta inca 3 trupe pentru Romanian Thrash Metal Fest - Old Grave Fest 3rd edition, eveniment a carei editie se va desfasura pe parcursul a doua zile, vineri 10 octombrie si sambata 11 octombrie 2014. Noutatea acestui an este data nu doar de extinderea festivalului pe parcursul a doua zile, ci si pe doua scene. Prin urmare B52 este scena adaugata celei din Club Fabrica.



Astfel trupa romaneasca de thrash metal Damage Case din Bucuresti, alaturi de The Outer Limits din Bulgaria si Implode din Suedia vor urca pe scena pentru a intregi line-up-ul festivalului.

Line up-ul pe zile arata asa:

Vineri, 10 octombrie 2014 Sambata, 11 octombrie 2014 Damage Case (Romania)
Vehementer (Serbia)
The Outer Limits (Bulgaria)
Hellcannon (Usa)
Sodomizer (Brazilia)
BÖLzer (Elevtia)
Bombarder (Serbia)
Cancer (Anglia)
Manilla Road (Usa) Implode (Suedia)
Necrochackal (Grecia)
Extirpation (Italia)
Deathstorm (Austria)
Slaughtered Priest (Grecia)
ObsessÖR (Germania)
Root (Cehia)
Desaster (Germania)
Grave (Suedia)
Entombed A.D. (Suedia)
Programul complet al evenimentului va fi anuntat in zilele urmatoare.



Si pentru ca line-up-ul este definitivat, acum va putem prezenta si merch oficial al acestei editii. Pretul unui tricou male sau girlie este de 45 Ron / 10 Eur si vor putea fi achizitionate incepand de azi prin comanda scrisa la contact@rtmc.ro si evident la standul Rtmc in zilele festivalului.

1-2_locatii_2_scene_3_trupe_no_W7j7foJ43U.jpg

2-2_locatii_2_scene_3_trupe_no_cAlikHsP.jpg

Va reamintim ca mai sunt putine zile pana la inchierea perioadei de presale!!!

Pana pe 30 septembrie inclusiv, pretul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem si traditional marca RTMFest este doar 135 lei. Abonamentele pot fi achizitionate direct de pe siteul Rtmc (http://www.rtmc.ro/tickets/), prin intermediul siteurilor http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro/bilete (unde se pot comanda atat bilete in format electronic - print @ home: platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare -, cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin Op. Pentru plata ramburs sau prin Op, va rugam contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967, intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri). De asemenea biletele pot fi achizitionate prin http://www.blt.ro, precum si prin reteaua Eventim.

Abonamente pentru Old Grave Fest se pot achizitiona si prin intermediul Private Hell (Bucuresti, Str. Soarelui nr. 5), Club Fabrica (Bucuresti, Strada 11 Iunie Nr. 51), Titus Constantinescu (0722.814.991) si site-urile Letsrock.ro & Bestial.ro, precum si de la Hello Hotel (Bucuresti, Calea Grivitei Nr. 143).

Incepand cu 1 octombrie pretul abonamentelor va deveni 155 lei.

Romanian Thrash Metal Fest editia a 3a - Old Grave Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top