Cronici / Galerii foto / Interviuri

Interviu cu The MOOoD

Autor: Thunder-Chris, 20 Martie 2011

Am aflat de The MOOoD in toamna, de la o colega ce ii vazuse live la unul dintre balurile bobocilor. Am zis, hai sa incerc sa vad cum suna si am ramas surprinsa cat de bine canta. Ulterior, am facut cunostinta cu Marius, solistul lor si le-am propus un interviu cu ocazia lansarii primului lor album "OOo". Iata ce am aflat:


1.Salut! Bine v-am gasit! Va puteti prezenta pentru cititorii LetsRock.ro?
Salut, suntem The MOOoD: Mircea (ghitara), Bogdan (tobe), Horia (bas) si Marius(voce).

2.Lansati in curand albumul nou "OOo". Cum va simtiti in legatura cu asta si ce ati pregatit pentru concertul de lansare?
DAAA! In sfarsit lansam primul album! Ne simtim usuratiSmile! Am pregatit un concert foarte foarte interesant. Alaturi de noi vor fi 2 trupe invitate Les Elephants Bizarres si Monro (Chisinau).

3. De ce "OOo"? Si, totodata, de ce The MOOoD cu trei de "O" ? Sunt sigura ca multi oameni si-au pus intrebarea asta.
Pai "OOo" vine de la The MOOoD cu 3 "O" . Acum vreo 3 ani am aflat ca mai sunt cateva formatii in afara cu numele de The MOOD si trebuia sa schimbam ceva; ori numele, ori sa mai adaugam ceva. Asa ca am venit cu un "O" in plus. "Ooo" are mai multe semnificatii ca nume de album si fiecare poate descoperi ceva, o proprie interpretare. Nu ne suparam!Smile

1-Interviu_cu_The_MOOoD_oh0.jpg

4. V-ati gandit ca odata cu lansarea albumului sa porniti si in turneu?
Da. Dar turenu e mult spus; sa zicem niste concerte de promovare a albumului. Deja datele sunt fixate,orase, cluburi etc.

5. Va amintiti primul contact cu muzica si momentul in care v-ati hotarat ca vreti sa va apucati de muzica? Cum ati inceput sa cantati ?
Da Smile chiar ieri vorbeam despre asta, cum ne-am intalnit pentru prima data. In mai 2006. Cum am venit eu (Marius), in urma unui anunt pe internet si cum ne-am potrivit din prima. Odata ajuns la proba ei m-au intrebat ce piesa stiu si le-am zis: hai ma sa bagam ceva acum, spontan ,un jam ceva; asa am compus prima noastra piesa: Two Times. A fost foarte bine ca toti 4 eram la inceput; practic am crescut impreuna si cred ca asta a fost un plus semnificativ al coeziunii noastre ca trupa.

6. Care sunt cele cateva sfaturi pe care le-ati da formatiilor aflate la inceput, tinand cont ca in momentul de fata ati trecut de momentul "Formatie noua" ?
Rabdare, incredere si cat mai mult timp petrecut impreuna. ( Niste clisee foarte adevarate Smile)

7. Concert de club sau de festival? De ce?
Fiecare are farmecul lui dar fara sa mai lungim, raspunul e clar: ne-am dori sa avem cat mai multe concerte de festival!!!

2-Interviu_cu_The_MOOoD_Bu5Zj.jpg
8.Care sunt ... Nu neaparat influentele muzicale, cat cei pe care ii admirati cel mai mult in plan muzical?
The Clash, The Vines, Blur, Rage Against The Machine, OCS, Kumm, Audioslave, Beatles, etc etc.

9. Daca ati putea alege 3 formatii in deschiderea carora sa cantati, care ar fi acelea? (Se exclud formatiile care au vreun membru mort sau despartite).
The Vines, Deftones, Rolling Stones.

10.In final, cateva cuvinte pentru cititorii LetsRock.ro?
Rock & roll! Spread The MOOoD!!! Ne vedem pe 14 aprilie in Silver Church!!!


Interviu realizat de Cristina Constantinescu. Foto: The MOOoD.
Interviu cu The MOOoD
Interviu cu The MOOoD


Te-ar mai putea interesa

Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.