Noutăți și comunicate

Intalneste-l pe Tony MacAlpine la Bucuresti

21 februarie 2012
Intalneste-l pe Tony MacAlpine la Bucuresti
Dupa cum stiti deja, Tony MacAlpine a inceput astazi, 21 februarie 2012, turneul european ce promoveaza cel mai recent album al sau lansat in vara anului trecut si autointitulat "Tony MacAlpine".

Fanii romani vor avea ocazia sa-l vada pe celebrul chitarist intr-un concert extraordinar in data de 5 martie 2012, in clubul The Silver Church.

Fanii romani se pot intalni fata in fata cu Tony MacAlpine in timpul sesiunii de autografe pe care acesta o va sustine in aceeasi zi, pe 5 martie 2012, incepand cu ora 14:15 la GUITAR CENTER/MC MUSIC (str. Ion Campineanu, nr 5). Intrarea la acest eveniment este gratuita.

Numai sapte norocosi pot achizitiona direct de pe site-ul oficial al chitaristului (http://www.tonymacalpine.com/) pachetul VIP Masterclass care include 45 de minute de masterclass cu Tony MacAlpine, dar si un tricou, un laminat si posibilitatea de a asista la soundcheck. Este de retinut faptul ca in pachetul VIP nu este inclusa si intrarea la concert, pentru aceasta trebuie sa achizitionati un bilet de intrare.

Trupa care-l va insoti pe MacAlpine in turneu cuprinde 3 muzicieni de exceptie: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara. In deschiderea concertului vor canta Agent Cooper (SUA) si Daniel Piquê (Brazilia).

Pretul unui bilet de intrare la spectacol este de 60 lei și poate fi achizitionat de pe http://www.eventim.ro sau din reteaua Eventim (librariile Carturesti si Humanitas, magazinele DOMO, retelele Cosmote, Orange si Vodafone si la Sala Palatului).

Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19:00.
Un concert organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top